Torsdag

(null)
Efter att jag hade lämnat Linnéa på förskolan i morse åkte jag vidare till Däckson, ena däcket har tappat luft sakta sakta så har fått fylla på två ggr (efter andra varningen va det uppenbart att det va pyspunka, första gången trodde jag bara att det hade varit dåligt med luft i däcket efter byte till sommardäck). Det räckte med att de tog av däcket så såg jag en liten metallbit som satt i däcket och som också va boven i dramat. Nu är det i alla fall lagat och jag vågar köra på det.
(null)

(null)
Klockan ett hade vi tid på banken för att gå igenom räntorna på bolånen, vi har en viss personalrabatt som löper ett år i taget så nu va det dags att uppdatera. Moa som inte är rädd för folk va snabb med att vilja över till Agneta så när hon va klar med knappandet på datorn hoppade Moa över och hjälpte till att hämta alla papper och se till så att mamma och pappa skrev under på alla ställen som behövde en signatur. Tror nästan att Moa och Agneta hade lika roligt, hon tyckte att hon kunde ha kvar lilltjejen. Vi passade även på att gå över till mitt kontor och säga hej och önska en glad midsommar. Även här skulle Moa hoppa från famn till famn, hon va till och med över hos haidar (min nya kollega) som hon aldrig sett förut.
(null)

(null)
När vi hade hämtat Linnéa från förskolan styrde vi bilen mot Örebro och Ikea, vi skulle kika på en tv-möbel till nya rummet. Det fick även bli en liten fika i restaurangen.
(null)
vi hoppade även in på Elgiganten, Intersport och ÖB innan vi åkte hem. Äntligen har jag hittat ett regnställ till Moa i storlek 80, har letat länge men det har alltid saknats en del av byxa eller jacka om det ens funnits den storleken alls. Linneas första regnkläder är i storlek 86/92 så de drunknar Moa i, även dessa va rätt stora så förhoppningsvis kan hon ha dem hela hösten. Nu är hon snart helt redo för förskolan (och vi med födelsedagspresenter), det är bara stövlar som vi kommer behöva köpa.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0