Torsdag

(null)

(null)

(null)
Vi hade en lugn frukost på altanen och va klara strax innan nio. Vi började med att ta en tur ner till havet på vår sida och sen gick vi en sväng förbi minigolfbanan, Linnéa hade sett porten flera ggr och varit sugen på att kolla vad det va. Det va en häftig bana så får se om vi har möjlighet att spela någon dag.
(null)

(null)
Poolområdet öppnade klockan tio och vi va nog där tjugo över. Det blev en massa bad i barnpoolen.
(null)

(null)
Självklart va det tvunget att bli en liten glasspaus.
(null)

(null)

(null)
Linnéa ville att jag skulle ta kort på henne och piraterna så självklart gjorde jag det.
(null)
Ytterligare lite bad innan vi gick tillbaka till stugan och fixade lunch.
(null)

(null)
Klockan ett va det poolparty med piraterna så jag och Linnéa gick dit medan Niklas tog en promenad med Moa så att hon skulle få sova, de kom och gjorde oss sällskap när lilldamen däckat.
(null)
Efter dans blev det lite poollekar, Linnéa tyckte dock det va roligast med piraten som va i vattnet och ville gärna simma fram till henne.
(null)
Den här damen känns så stor, hon tyckte till och med att hon kunde gå iväg själv och bada när vi satt uppe på kanten, hon får nog lära sig att simma först innan jag skulle våga släppa iväg henne själv.
(null)
När vi kände att vi va färdigbadade tog vi en promenad bort till badplatsen på södra sidan, det blev inget bad i havet men Linnéa lekte i fisken som va på stranden.
(null)

(null)
Det blev även lek i en av alla häftiga lekparker, det är mycket olika banor som är byggda.
(null)
Klockan fyra varje dag går det en litet tåg på campingen så självklart va vi tvugna att ta en tur.
(null)

(null)
Turen tog inte mer än kanske fem minuter så barnen hann inte bli rastlösa.
(null)

(null)
Vi valde att ta en liten tur in till Strömstad, vi strosade lite nere vid hamnen och hittade en restaurang där vi valde att äta kvällsmat.
(null)

(null)

(null)
Maten va god men vi hade en liten dam som va trött och som inte va jättesugen på att sitta still i sin stol så vi kunde inte sitta och njuta helt och hållet. Trodde att hon skulle somna i bilen tillbaka till stugan men hon höll sig vaken, nu ligger båda tjejerna så får hålla tummarna att de sover gott i natt (i samma stund som jag skrev de orden vaknade Moa 😂). Det händer mycket så det är mycket som ska pratas om och smältas. Vi har i alla fall haft en fin dag, något blåsig på eftermiddagen men de har inte gjort nåt eftersom solen skiner.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0