Torsdag

(null)

(null)
Innan - efter
Idag fick vi hem ett stort lass med jord, vi ska fylla upp i häcken då jorden hamnat nedanför gräsmattans nivå. Vi har även en del hålor i gräsmattan som ska fyllas.
(null)
Moa ville hjälp till med att smaka på jorden.
(null)
Nu har nästan hela häcken (den värsta) mot en granne rensats och fått en skarp linje, Niklas har även börjat fylla på med jord så det ser redan mycket bättre ut. 
(null)
Det blåste väldigt mycket så jag va helt jordig när jag kom in, såg nästan ut som att jag hade rullat mig i jorden 😂
(null)

(null)
Nu har pappan i huset varit igång igen och den här gången hade han köpt en iPod till Linnéa. Hon får bara ha den när vi säger att det är okej (lås och barnspärr) men nu kan hon ringa FaceTime-samtal till pappa när han jobbar. Hon provringde till mormor och va så stolt över att hon hade sin "telefon". Det är verkligen en minikopia av min telefon fast att den inte har själva telefonfunktionen (ringa, smsa osv) utan den går på wi-fit.
(null)

(null)

(null)

(null)
Dessa två tog en bad i poolen ikväll. Det hade blivit ett hål i botten som vi lagade men som antagligen inte blev 100%igt för vattnet har sjunkit lite så vi får nog kolla efter en ny. Termometern visade i alla fall 23 grader och de tyckte att det va skönt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0