Glad påsk

(null)

(null)
Jag hade gjort i ordning en liten påskäggsjakt till barnen (främst Linnéa) så imorse innan Linnéa vaknade gav jag mig ut och gömde ägg och paket.
(null)
Moa som vaknade tidigt hann ta en tupplur innan Linnéa vaknade.
(null)
När vi hade fått i oss frukost va det dags för påskäggsjakt, Linnéa fick hjälpa Moa att hitta hennes också. Nu va nog kartan lite svår så jag fick lov att hjälpa till lite.
(null)

(null)

(null)
Barnen fick varsitt påskägg och lego, Linnéa fick vanligt lego och Moa duplo.
(null)

(null)
Jag hade lovat Linnéa att hon skulle få gå påskkärring så vid tio gav vi oss ut, Linnéa och Moa fick vara utklädda. I början va Linnéa lite blyg men efter att par hus tyckte hon att det va jättekul och hon sprang vidare till nästa. Det va kanske hälften av husen som öppnade, många va nog borta för det va både mörkt och inga bilar på uppfarten. Hos en av grannarna mötte jag på en kollega från banken så blev kvar där en stund och pratade innan vi gick vidare. Linnéa hade kunnat gå påskkärring längre men Moa höll på och somna (bar henne) och vi skulle vidare på påsklunch.
(null)
Linnéa fick ihop mycket godis men det bästa va helt klart ett kinderägg som hon fick av en av grannarna.
(null)
Strax efter tolv anlände vi till hälla för påskfirande med en del av släkten, i år va vi en mindre skara än vanligt eftersom många hade planer på andra håll men vi hade en trevlig lunch/eftermiddag. Linnéa va snabb med att börja leka med folkes lego.
(null)

(null)
Påsklunchen va väldigt uppskattad av Linnéa, och oss andra också.
(null)
Till fika blev det en påsktårta som mamma hade bakat och som jag sen hjälpte henne att dekorera. Hade nästan alla barn runt mig som va spända på att få smaka godistårtan.
(null)

(null)
Eftersom solen sken tog vi fikan utomhus, barnen passade på att leka både innan och efter tårtan.
(null)
Sen väntade påskäggsjakt för barnen, de va alla överlyckliga när de hittade äggen.
(null)

(null)

(null)
Godis är gott men de fick alla även varsitt förstoringsglas så de letade kryp men tror inte de hittade några.
(null)
Innan vi gav oss hemåt igen fick Moa lite mellis, Linnéa passade på att leka lite mer med legot under tiden, det va knappt vi fick henne därifrån.
(null)
Får tacka alla inblandade för en fantastisk dag. Linnéa va jättenöjd när hon gick och la sig, hon saknade dock sin pappa så vi ringde till honom och sa godnatt, han satt i bilen mellan Luleå och Sundsvall. 
RSS 2.0