Barnmässan

I helgen är det barnmässan i Karlstad, det här blev fjärde året i rad som vi åkte dit. Fick sällskap av mamma och vi hade en trevlig tripp.
(null)
Det första Linnéa säger när vi kommer in i mässhallen är "wow, vad fint", hon blev helt exhalterad över allt. Ett företag sålde riktigt stora och fina leksakshästar som man kunde rida på, samtidigt som vi va där och testade så va en reporter där och intervjuade företaget och han frågade om han fick ta hjälp av Linnéa för att ta en bild, hon va så stolt.
(null)

(null)
Borta hos snövit blev det en tatuering och där fick hon reda på att Elsa och Olof skulle dyka upp lite senare så det va knappt vi fick med henne från montern då hon ville vänta på dem.
(null)

(null)
Som tur va mötte vi Elsa, Anna och Olof lite längre bort så Linnéa fick prata lite med Anna, fick krama alla tre karaktärer samt fick deras autograf, behöver jag säga hur nöjd och lycklig hon va efter det?
(null)

(null)
Linnéa hade sett flera barn med ansiktsmålning och ville självklart också ha det så hon ställde sig i kön och väntade, resultatet blev ett hav med fisk och sjöstjärna och hon tyckte att hon blev så fin.
(null)
Linnéa va verkligen i köptagen och ville ha allt, nu kunde hon ju inte få allt men det blev en ballong, en hajfena (flytdyna) och en bolibompadrake som gosedjur. Linnéa va så lycklig när vi lämnade mässhallen. 
(null)
När vi kom ut stod polisen där och barnen fick testa att sitta i polisbilar.
(null)

(null)
När vi va klara vid mässan åkte vi bort till bergvik för att äta lunch, Linnéa råkade klämma sitt finger i toadörren och va helt förstörd, även om det gjorde riktigt ont så tror jag det värsta va att hennes ansiktsfärg försvann av tårarna. Vi hade ett gulligt äldre par bredvid oss som såg hur ledsen hon blev och frun där va så gullig och pratade med Linnéa och sa vad fin målning hon hade i ansiktet och då blev hon lite lugnare. När vi hade ätit lite mat köpte vi med oss fika och åkte hem till mormor. Linnéa hittade alla leksaker och det va inte det lättaste att få med henne hem sen, hon ville vara kvar och leka, kommer ihåg att det va precis på samma sätt förra gången vi va där. Bortsett från missödet med fingret så kändes det som att Linnéa hade en fantastisk dag.
(null)
Moa va ju självklart också med men hade kanske inte ut lika mycket av besöket på barnmässan som Linnéa. Det hon va mest fascinerad över va linneas ballong, den har hon krupit till hela kvällen här hemma och sen dragit i snöret på. Hur man i framtiden ska få plats med två ballonger i bilen är ett mysterium men jag gissar på att vi kommer få de trångt 😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0