Grattis pappa

(null)

(null)
Idag säger vi ett stort grattis till pappa som fyller år. Eftersom det va kalas tyckte Linnéa att hon och Moa skulle ha klänning på sig och eftersom Linnéa skulle ha sin rosa klänning tyckte hon att Moa också skulle ha det, hon färgmatchade även strumporna till båda.
(null)
Strax innan 12 ringde pappa och frågade om jag inte kunde komma och hjälpa till att montera ner lekställningen så jag gjorde iordning barnen och åkte dit och hjälpte honom. Det gick faktiskt mycket lättare att få isär den än vad jag hade räknat med så det va skönt.
(null)
När vi va klara på övre Trädgårdsgatan åkte vi vidare till deras nya hus, eller jag åkte i förväg eftersom Linnéa behövde kissa. Mamma och pappa hade köpt en ny TV-bänk i förmiddags så den fick jag hjälpa dem att sätta ihop.
(null)

(null)
På eftermiddagen va det dags för firande av far, det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. 
(null)

(null)
Mamma hade hittat en jättefin och vårig tårta på Ica.
(null)
När det kom till presentöppningen ville Linnéa vara med, hon va jätteduktig och slog in våra presenter helt själv imorse, hon behövde bara lite hjälp att få av tejpbitar. Vi tänkte lika och alla vet ju vad pappa gillar för han fick ostkrokspåsar av oss alla, men de kommer allt gå åt. 

Tack för en mysig eftermiddag, jag är fortfarande alldeles för mätt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0