Ikea

Redan klockan nio i morse rullade vi in med bilen till mamma och pappa för att sedan bege oss till Örebro och Ikea. De skulle ha en massa nya möbler och grejer till huset så vi hade räknat med en heldag på plats vilket det i stort sett blev.
(null)
Först ut va det soffa som gällde, här provsitter mamma och Linnéa den de hade tittat ut innan.
(null)
Linnéa tyckte dock att färgen på den soffan va ful och tyckte att mormor och morfar skulle ha en blommig soffa, det va den enda som fin enligt L. Nu blev det ingen blommig soffa utan en grå.
(null)
Moa sov en stund i bilen på väg till Örebro men vaknade när jag la över henne i vagnen, hon va ändå rätt nöjd. 
(null)

(null)
Systrarna skötte sig faktiskt exemplariskt under hela vistelsen på Ikea.
(null)
När vi hade fått i oss lite lunch va de dags för Moa att sova lite middag, hon somnade nästan direkt i vagnen.
(null)

(null)

(null)
När mormor och morfar plockade ihop alla paket till möblerna passade Linnéa på att leka lite vid ett bord som va uppställt. Alla tallrikar, muggar och bestick skulle färgmatchas vilket hon är väldigt noga med. Under tiden vi väntade hann ett par barn komma fram och göra Linnéa sällskap vid picknickbordet.
(null)

(null)
Väl hemma i Karlskoga igen hjälptes mamma och jag åt att sätta ihop soffa och soffbord, pappa underhöll hellre barnen så han satt på golvet med Moa. Det finns en hel del möbler som ska sättas ihop till både hall och sovrum men det hanns inte med mer idag, om inte mamma gjorde något mer när vi åkte vill säga. Själv fick jag också med mig en del grejer, bland annat en golvlampa, blommor och en matta till något av barnens rum (får se var den passar bäst).Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0