Nya tag

Usch och fy, äntligen börjar man känna sig som en människa igen även om man fortfarande är helt matt. Har legat däckad sen i tisdags morse, osäker på om jag ätit något dåligt eller haft magsjukan men överväger nästan det första då ingen annan i familjen blivit sjuka (inte än i alla fall).
(null)
Den här lilla damen kämpar på här hemma med att krypa/åla. Hon är väldigt beslutsam men får inte riktigt koll på kroppen än men det känns inte som att det är jättelångt bort, snart har vi ingen lugn stund. När Linnéa va liten va vi så glada över att hon sällan stoppade grejer i munnen (som inte va mat) men med Moa är det tvärt om, hon ska smaka på allt. Det gäller helt enkelt att Moa inte kommer åt alla smågrejer som Linnéa har i form av barbi- och pysselgrejer.
(null)
Eftersom jag fortfarande inte har all energi så va mamma gullig och tog med Linnéa till gympan ikväll medan jag va hemma med Moa. Hon va så förväntansfull och tyckte att det skulle bli så kul att få göra detta själv med mormor. Mamma ringde när hon lämnade jobbet så Linnéa satte på sig ytterkläder snabbt som blixten och gick sen ut och väntade.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0