Fredag

(null)
Vi började dagen med ett besök hos bvc, det va dags för 4-års kontroll för Linnéa och 10-månaders kontroll för Moa. Linnéa fick väga och mäta sig, kolla synen, ordförståelse, gå balansgång, rita och pärla. Linnéa fick ett stort godkänt i rumpan och klarade allt som hon skulle, det är bara uttalet men det fokuserade inte sköterskan på eftersom vi går hos logoped. Linnéa är nu 104,5 cm så jag förstår varför hon vuxit ur alla kläder. Moa hade bara vuxit en cm och gått ner 100 g i vikt sen förra besöket som va vid 8 månader så vi ska komma tillbaka om en månad igen för att kolla vikten. Nu äter Moa väldigt bra (oftast mer än Linnéa) så jag är inte så orolig men de tyckte att vi skulle försöka få in lite mer fett i hennes mat då hon fortfarande ratar gröt och välling. Hon är väldigt rörlig och kryper omkring hela dagarna så det kan vara en faktor till vikten.
(null)

(null)

(null)
När vi va klara på bvc åkte vi över till familjen Erhage för att gratta Robin som fyller 26 idag. Vi blev bjudna på fika och barnen hann leka en stund innan vi åkte vidare.
(null)
När vi va på bvc fick Linnéa en lapp som sa att hon fick hämta en bok på biblioteket så när vi åkte från Jennifer och Robin va vi ju tvugna att åka förbi stan för att hämta ut en bok. På baksidan av lappen va en liten karta över var biblioteket låg så Linnéa hade det som skattkarta.
(null)
När vi ändå va på biblioteket ville Linnéa gå förbi utklädningstältet, där blev hon en liten elefant.
(null)
Eftersom Linnéa har vuxit ur alla sina sommarkläder gick vi förbi hm och kappahl och köpte några nya klänningar. 
(null)

(null)
Vi passade på att ta lunch på stan, jag åt en bakad potatis och barnen fick pannkaka. Eftersom Moa sov i vagnen hann vi med lite efterrätt (linnea glass och jag en kopp te) innan lilltjejen vaknade och fick sin mat.
(null)

(null)

(null)
När vi kom hem hade Linnéa modevisning och testade alla hennes klänningar (den rosa hamnade nog bakofram), de skulle även matchas med diadem. Nu är vi redo för sommaren och Linnéa är så nöjd, favoriten va den rosa med katter på.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0