Fredag

(null)
Linneas namnlappar va slut så beställde nya i förrgår, eftersom det snart är dags för lilltjejen att börja på förskolan så passade jag på att beställa till henne också, helt galet vad fort tiden går. Pratade med chefen i måndags så nu är det sagt att jag börjar jobba igen måndagen den 13 augusti sålänge inskolningen av Moa går bra. 
(null)
Idag bytte jag bilstol till Moa, hon har inte alls gillat att sitta i babyskyddet den senaste tiden så tvättade och gjorde iordning linneas gamla stol. Det jag tycker är så bra med besafes stol (bortsett från att den är bäst i test avseende säkerhet) är att man kan få stolen i tre lägen vilket gör att man kan lägga ner sittdelen en hel del om barnet sover, supersmidigt. När jag ändå bytte bilstol passade jag på att dammsuga ur bilen, det va behövligt efter alla grusiga hämtningar på förskolan, vet inte hur mycket grus och sten som samlats på golvet.
(null)
På eftermiddagen åkte vi förbi McDonalds och köpte med oss glass och sen åkte vi över till mamma och pappa. Linnéa blev överlycklig när hon träffade mamma, hon hade saknat henne. Vi blev kvar några timmar innan vi begav oss hemåt. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0