Lördag

Idag har vi nästan varit ute hela dagen.
(null)
När vi grävde hålet under studsmattan fick vi ju fram en massa runda fina stenar så under några dagar har jag flyttat en hel del av dem till odlingslådorna, det saknas fortfarande några men det börjar närma sig slutet.
(null)

(null)
Innan och efter ogräsrensning. Det har växt ut en del brännässlor ur häcken så jag kände att det va lika bra att försöka få bort dem så barnen inte gick mot dem. Jag gick igenom alla häckar och tog alla brännässlor jag kunde hitta. Passade även på att ta bort maskrosorna som alltid kommer i en skarv i asfalten framför en av häckarna.
(null)
Linnéa hjälpte också till att plocka maskrosor, hon la de på flaket på trehjulingen och sen körde till mig.
(null)

(null)

(null)
Det har kommit så himla mycket pollen, känns som allt är gult, så jag tog fram slangen och sköljde av bilen och studsmattan. Linnéa tyckte att det va jättekul att hoppa samtidigt som jag sprutade vatten så vi gjorde det flera gånger.
(null)

(null)
Moa ville också hjälpa till.
(null)

(null)

(null)
På eftermiddagen våldgästade vi Jennifer och co, pappa och mamma skulle dit för att hjälpa till att sätta upp slangvinda på väggen så pappa tyckte att vi skulle åka förbi.
(null)

(null)
Tjejerna lekte och vi fick även träffa gurdev, det va ett tag sedan sist.
(null)
Moa vilade i vagnen och dessa tjejer på en filt, man blir trött av denna värme.
(null)
Farmor tittar på lite klipp med barnen. när vi åkte hem från Jennifer passerade vi Ica för att köpa lite lördagsgodis till Linnéa.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0