Lördag

(null)
Efter frukosten imorse fick dessa två damer hoppa i badkaret, tidigare har vi haft Moa i badbaljan i badkaret men testade detta och det funkade bra.
(null)

(null)
Jag såg på Facebook igår kväll att det skulle vara marknad i stan idag så frågade om någon ville hänga på, fick med mig mamma. Det va jättefint väder, lite svalt i luften från början men efter en liten stund blev det varmt. 
(null)

(null)
Linnéa hade fått en liten slant av mig innan vi åkte hemifrån och för den köpte hon en lila peruk, det blev även en ny hatt och en klubba. Efteråt passerade vi kappahl där det blev två klänningar var till tjejerna varav en va syskonmatchning.
(null)

(null)
Eftersom det va dags för lunch lagom till att vi va klara så nämnde jag att vi skulle åka hem och laga något men då ville Linnéa äta på stan så vi gick bort till kulans café, vi fick även med oss mamma så hon åt också med oss.
(null)
När vi kom hem plockade Linnéa ut sina barbiedockor och lekte med dem på altanen. Moa sov ivagnen och jag planterade de sista blommorna ute.
(null)

(null)
Susanne och mamma skulle ut och äta med Viktor för att fira hans födelsedag så vi hängde på. Eftersom det va så fint väder tog vi faktiskt en promenad till stan. 
(null)
Viktor hade önskat kinamat så vi gick till Viet dragon, denna mat delade mina tjejer på.
(null)
Födelsedagsbarnet som fyllt 12 år, stora killen.
(null)
Lite glass går alltid ner. Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans innan vi bröt upp.
(null)
Den här lilla damen höll sig vaken ända fram till vallhagsvägen men somnade sen de sista hundra metrarna, får se när jag får henne i säng. Det har varit en mysig dag och båda barnen har varit nöjda, fler sådana tack. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0