Måndag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Redan klockan nio i morse va vi i lekparken och lekte, det va linneas önskemål att få gå dit. Vi va kvar nästan en timme och lekte. 
(null)
Hade plockat fram lax ur frysen så gjorde iordning laxknyten som sen hamnade på grillen, blev supergott.
(null)
Den här lilla busen är snabb som en vessla och blir mer och mer modig. Idag klättrade hon upp helt själv för den här trappen, tidigare har hon bara stått kvar där nere, så nu får man ha lite mer koll på henne (går inte att ha en grind i öppningen).
(null)

(null)
Vi hade två överlyckliga tjejer som äntligen fått hem sin pappa efter tre veckor på hockey-VM. Att Niklas hade med lite presenter  till barnen gjorde de ju knappast mindre ledsna. Jag hade ett paket att hämta på Coop så vi tog en promenad som avslutades med glass och lek i frödingsparken.
(null)

Jag hade beställt lite ansiktsfärg så fick måla Linnéa, kan väl säga att jag behöver träna en del för jag va ju inte jätteduktig 😂 huvudsaken va att Linnéa blev nöjd.
(null)
Den här lilla damen försvann och jag hittade henne i resväskan, där satt hon och va supernöjd. Nästa gång hon kröp i väg hittade jag henne i linneas rum där hon försökte ta sig upp i sängen, ett riktigt busfrö.
(null)

(null)

(null)

(null)
Niklas gjorde i ordning alla värden i spabadet så efter middagen hoppade han och Linnéa i för att bada lite. Moa fick sitta på kanten och plaska med fötterna men hon ville också i så hämtade linneas gamla båt (hål för fötterna) så de badade alla tre. Moa simmade på ordentligt med fötterna och tyckte att det va jättekul, Linnéa hoppade och kastade sig. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0