Sommar?

Vilket härligt väder vi haft idag, det har nästan känts som sommar. Det blåste lite på förmiddagen men de lugnade ner sig sen.
(null)
Linnéa ville ta ut trehjulingen och cykla lite (hon har ramlat två ggr på stora så hon tog det säkra kortet). Man märkte direkt vad hennes mål va och det va självklart lekparken.
(null)
Moa tyckte att det va väldigt spännande uppe i klätterställningen.
(null)
(null)
(null)
Jag hade tagit med mig mellanmål till barnen så vi va kvar i lekparken tills det va dags att gå hem och laga lunch. 
(null)
Moa fick sova middagsluren i vagnen så att jag kunde ha koll på henne samtidigt som jag klippte gräset. Det blev lite sicksack på tomten för att undvika stenar och jordhögen men de va skönt att få det gjort. Sitter i skrivande stund och lyssnar på när grannen kämpar med sin gräsmatta, gräset är långt så hans klippare ger sig titt som tätt.
(null)
Linnéa blev så sugen på att köra sin bil efter att hon hade fått köra vincents igår. Jag satte bilen på laddning när vi kom hem igår men det va inte fören nu i eftermiddag som jag fick igång den, ringde till och med till pappa för att höra om han hade några idéer tidigare under dagen men antagligen va nog batteriet så slut så det behövde laddas länge. 
(null)
Det blev två varv runt gatan, det va många som stannade och tittade och hejade på henne.
(null)
Även Moa fick en liten åktur men Linnéa ville inte riktigt lämna över bilen utan Moa fick sitta i hennes knä.
(null)

(null)
Moa blev så smutsig efter att hon ätit kvällsmat så hon åkte ner i diskhon. Hon tyckte att det va jättekul och när moa va klar hoppade Linnéa i, hon va dock lite stor för diskhon men satt ändå där en lång stund.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0