Tisdag

(null)
Vi har kollat runt en massa på stugor runt västkusten och slutligen fastnade vi för daftö utanför Strömstad så nu har vi bokat en liten semestertripp i slutet av juni, det blir fem dagar (fyra nätter). 
(null)

(null)

(null)
Efter att jag hämtat Linnéa på förskolan åkte vi till Ica för att först äta glass och därefter handla. Jag brukar vanligtvis handla när Linnéa är på förskolan eftersom hon inte tycker att det är jättekul men eftersom Moa vaknade så tidigt i morse va hon aldeles för trött för att orka med det när vi lämnat av Linnéa på morgonen. 
(null)

(null)
På Ica fick Linnéa köpa en liten våningssäng med tillhörande små barbidockor så när vi kom hem blev det en massa lek på verandan. Moa sov middag en timme ungefär så jag och Linnéa hade lite tid tillsammans innan lillasyster gjorde oss sällskap och skulle försöka sno alla dockor. Efter kvällsmaten fick flickorna ta ett avsvalkande bad tillsammans och det är kul att de faktiskt börjar kunna göra lite grejer ihop även om Moa så klart är något liten än för att kunna leka. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0