Torsdag

(null)
Det va ovanligt tyst imorse utan Linnéa hemma men ändå full rulle med den lilla damen. 
(null)
När Moa hade sovit sin förmiddagslur åkte vi över till mamma och Linnéa, då höll Linnéa på att bada. Hon hade sovit gott hos mormor, hela 11 timmar och därefter fått lyxfrukost (pannkakor).
(null)
Vi åt lunch ihop och när Moa sov middag ute i vagnen passade vi andra tre på att vila, Linnéa tittade lite på paddan, mamma sov en stund och jag låg och slötittade i telefonen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
När Moa vaknade och barnen fått i sig lite mellanmål gick vi bort till dagiset som ligger två hus bort och lekte lite. Vi va kvar och lekte lite mer än en timme innan vi gick tillbaka hem till mamma igen.
(null)

(null)

(null)
När Moa blev trött på eftermiddagen tänkte jag att vi kunde ta en promenad ihop, Linnéa hade andra tankar och skulle tillbaka till förskolan. Mamma va gullig och följde med Linnéa medan jag tog en liten promenad med Moa så hon kunde somna. Linnéa drar med sin mormor överallt vilket mamma ska ha en stor eloge för, att hon alltid orkar. Vi hann träffa pappa en kortis innan vi åkte hem och jag förstod det som att han hade haft en bra tripp.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0