Gympaavslutning

(null)
Idag va det dags för avslutning på bamsegympa för Linnéa.
(null)
Föräldrar/syskon/familj/vänner va självklart bjudna på uppvisningen som de hade, mamma och pappa hade hämtat upp jolene så hon va också med som publik vilket alla tre tjejerna tyckte va roligt.
(null)
Det gick inte så bra att få nån bild av Linnéa så ni får en i action 😂 
(null)
När bamsebarnen hade gjort ett varv fick även syskonen vara med och testa de olika övningarna, det fanns både stationer med klättring, balansgång, hopp, rutschkana, kullerbytta osv. Både jolene och Moa tyckte att det va superkul, det ser lovande ut för framtida gympabarn.
(null)

(null)
Efteråt fick alla barn diplom, medalj och en present, de fick gå upp på en liten prispall.
(null)
Efter prisutdelningen blev det fika och sen fick barnen leka en liten stund till innan det va dags att åka hem. Linnéa tyckte att det va jättekul och hon va så nöjd med sin avslutning.

Helgen

Då va ytterligare en vecka slut, snart är vi inne i december med allt vad det innebär, med ungefär fyra veckor kvar till jul känns det så himla skönt att vi faktiskt blivit klara med alla julklappar, nu ska grejerna bara slås in också. 
(null)
Efter jobbet i fredags åkte jag och tjejerna förbi Ica för att köpa lite lördagsgodis, de hade halva priset på lösgodis eftersom det va black friday. Vi tog en liten vagn och Moa tog direkt beslag på den och släppte inte, det tog lite längre tid att ta sig fram i butiken men lilltjejen va hur nöjd som helst. Att plocka godis med den lilla fröken va dock inte lika lätt, hon försökte lyfta på varenda lock och tjuva godisbitar 😂
(null)
Igår blev det ytterligare ett besök på Ica, de hade jultomten på besök så självklart va vi ju tvugna att åka dit med önskelistan, Linnéa hade även ritat en teckning till tomten.
(null)
Utanför fick man även dekorera pepparkakor plus att de bjöd på glögg.
(null)
Efter att vi va klara med handlingen så tyckte Linnéa att mormor också skulle dekorera ett hjärta så nu hänger två pepparkakshjärtan så fint i linneas fönster. I bakgrunden ser ni iglon som tomten satt i. 
(null)
Det är sällan som en annan lägger ordinarie visningar på helgen men eftersom huset som jag visade idag både passade som fritidshus och permanentboende fick det bli så, mer än hälften som kom va från andra orter och ett sällskap hade till och med åkt närmare 100 mil för visningen. Vi hade fantastiskt väder, frostigt på utsidan och varmt och gosigt på insidan, vattnet låg spegelblankt. 
(null)
Visningen pågick i nästan tre timmar, det är den längsta jag någonsin haft och enda anledningen till de va för att vi hade dåligt med parkeringsplatser och därför va tvugna att dela upp sällskapen, jag satte till och med ut en varningstriangel för att uppmärksamma trafiken. under tiden som visningen pågick va mamma gullig och va hemma med barnen, det är tur att hon finns och kan ställa upp. Resten av dagen försvann i ett nafs, Linnéa hade sista dansträningen (uppvisning på lördag) och innan läggdags blev det ett långt bad för barnen, nu är de redo för att en ny vecka kan börja.

Lördag

(null)
Den här tjejen börjar bli så stor, på förskolan har hon lärt sig att dricka ur glas, det går riktigt bra.
(null)
I övrigt är hon ett riktigt busfrö, dagligen drar hon fram alla skor i garderoben och ska sätta dem på fötterna, ju större desto bättre, idag gick hon runt i mina gympaskor men annars är linneas stövlar populära.
(null)
Ibland är dessa så söta ihop, Linnéa har faktiskt väldigt stort tålamod med sin lillasyster, hon förstår att hon är mindre och lätt förstör eller snor saker. Det är kul när de faktiskt kan göra saker ihop.
(null)
Efter lunch drog jag med mig mamma till Örebro, jag behövde vinterjacka och skor till tjejerna och mamma en byrå så vi började på Ikea.
(null)
Pappa mötte upp oss där och tur va nog det för byrån mamma köpte vägde ett ton. När vi va klara på Ikea åkte far mot Karlskoga och vi till marieberg.
(null)
Klart man ska göra som storasyster och stå på brädan 😂. Tyvärr lyckades vi tappa Moas snuttekossa någonstans på Marieberg, vi letade på de ställen vi varit men lyckades inte hitta den.
(null)
Linnéa hittade en supertjusig klänning som hon fick köpa, nu är hon redo inför kommande kalas. Linnéa hittade även ett par jeans, det är något hon pratat om i flera månader att hon vill ha men det är först nu som vi kommit iväg till butiker. I övrigt fick vi tag på det vi åkte in för, båda tjejerna fick varsin vinterjacka och vinterskor, Linnéa valde att de skulle ha likadana skor.
(null)
När vi va tillbaka i Karlskoga stannade vi till på masmästarevägen, Moa brukar vara lite skeptisk till morfar men idag gick det till och med bra att sitta i hans knä en stund.
(null)
Jennifer med familj va också där, Moa är så fascinerad över bebis luna, hon vill gärna fram och klapp lite försiktigt.
(null)
Haha min stora bebis som också ville sitta i babysittern 😂
(null)
När vi kom hem blev det modevisning, Linnéa va sååå nöjd över sina nya kläder. Hon börjar bli kräsen, vi kollade efter vinterjacka i alla butiker med barnkläder men det va inga som dög, hon skulle ha ljuslila men det fanns ingenstans. Jag hade sett ett set med mörklila ytterkläder på hm så när hon tittade riktigt ordentligt så va den färgen bra, den va ju i alla fall lila. Skönt på ett sätt att allt inte ska vara rosa i alla fall 😂
RSS 2.0