Helgen

Då va ytterligare en vecka slut, snart är vi inne i december med allt vad det innebär, med ungefär fyra veckor kvar till jul känns det så himla skönt att vi faktiskt blivit klara med alla julklappar, nu ska grejerna bara slås in också. 
(null)
Efter jobbet i fredags åkte jag och tjejerna förbi Ica för att köpa lite lördagsgodis, de hade halva priset på lösgodis eftersom det va black friday. Vi tog en liten vagn och Moa tog direkt beslag på den och släppte inte, det tog lite längre tid att ta sig fram i butiken men lilltjejen va hur nöjd som helst. Att plocka godis med den lilla fröken va dock inte lika lätt, hon försökte lyfta på varenda lock och tjuva godisbitar 😂
(null)
Igår blev det ytterligare ett besök på Ica, de hade jultomten på besök så självklart va vi ju tvugna att åka dit med önskelistan, Linnéa hade även ritat en teckning till tomten.
(null)
Utanför fick man även dekorera pepparkakor plus att de bjöd på glögg.
(null)
Efter att vi va klara med handlingen så tyckte Linnéa att mormor också skulle dekorera ett hjärta så nu hänger två pepparkakshjärtan så fint i linneas fönster. I bakgrunden ser ni iglon som tomten satt i. 
(null)
Det är sällan som en annan lägger ordinarie visningar på helgen men eftersom huset som jag visade idag både passade som fritidshus och permanentboende fick det bli så, mer än hälften som kom va från andra orter och ett sällskap hade till och med åkt närmare 100 mil för visningen. Vi hade fantastiskt väder, frostigt på utsidan och varmt och gosigt på insidan, vattnet låg spegelblankt. 
(null)
Visningen pågick i nästan tre timmar, det är den längsta jag någonsin haft och enda anledningen till de va för att vi hade dåligt med parkeringsplatser och därför va tvugna att dela upp sällskapen, jag satte till och med ut en varningstriangel för att uppmärksamma trafiken. under tiden som visningen pågick va mamma gullig och va hemma med barnen, det är tur att hon finns och kan ställa upp. Resten av dagen försvann i ett nafs, Linnéa hade sista dansträningen (uppvisning på lördag) och innan läggdags blev det ett långt bad för barnen, nu är de redo för att en ny vecka kan börja.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0