Lördag

(null)
Den här tjejen börjar bli så stor, på förskolan har hon lärt sig att dricka ur glas, det går riktigt bra.
(null)
I övrigt är hon ett riktigt busfrö, dagligen drar hon fram alla skor i garderoben och ska sätta dem på fötterna, ju större desto bättre, idag gick hon runt i mina gympaskor men annars är linneas stövlar populära.
(null)
Ibland är dessa så söta ihop, Linnéa har faktiskt väldigt stort tålamod med sin lillasyster, hon förstår att hon är mindre och lätt förstör eller snor saker. Det är kul när de faktiskt kan göra saker ihop.
(null)
Efter lunch drog jag med mig mamma till Örebro, jag behövde vinterjacka och skor till tjejerna och mamma en byrå så vi började på Ikea.
(null)
Pappa mötte upp oss där och tur va nog det för byrån mamma köpte vägde ett ton. När vi va klara på Ikea åkte far mot Karlskoga och vi till marieberg.
(null)
Klart man ska göra som storasyster och stå på brädan 😂. Tyvärr lyckades vi tappa Moas snuttekossa någonstans på Marieberg, vi letade på de ställen vi varit men lyckades inte hitta den.
(null)
Linnéa hittade en supertjusig klänning som hon fick köpa, nu är hon redo inför kommande kalas. Linnéa hittade även ett par jeans, det är något hon pratat om i flera månader att hon vill ha men det är först nu som vi kommit iväg till butiker. I övrigt fick vi tag på det vi åkte in för, båda tjejerna fick varsin vinterjacka och vinterskor, Linnéa valde att de skulle ha likadana skor.
(null)
När vi va tillbaka i Karlskoga stannade vi till på masmästarevägen, Moa brukar vara lite skeptisk till morfar men idag gick det till och med bra att sitta i hans knä en stund.
(null)
Jennifer med familj va också där, Moa är så fascinerad över bebis luna, hon vill gärna fram och klapp lite försiktigt.
(null)
Haha min stora bebis som också ville sitta i babysittern 😂
(null)
När vi kom hem blev det modevisning, Linnéa va sååå nöjd över sina nya kläder. Hon börjar bli kräsen, vi kollade efter vinterjacka i alla butiker med barnkläder men det va inga som dög, hon skulle ha ljuslila men det fanns ingenstans. Jag hade sett ett set med mörklila ytterkläder på hm så när hon tittade riktigt ordentligt så va den färgen bra, den va ju i alla fall lila. Skönt på ett sätt att allt inte ska vara rosa i alla fall 😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0