Veckan

Då har ytterligare en vecka gått, jag förstår inte var tiden tar vägen.
(null)
I måndags lyckades i alla fall jag och pappa att sälja Niklas gamla bil så nu har vi ett fordon mindre på gården. Det känns otroligt skönt att det gick smidigt.
(null)
I tisdags fick jag hämta hem den här lilla damen från förskolan, hon hade fått feber och va förkyld så hon va hemma tisdag-torsdag. Vi har haft turen att mamma har kunnat hjälpa till att passa Moa när både jag och Niklas varit tvugna att jobba, visningar är tyvärr lite svåra att vabba från.
(null)
I fredags jobbade vi halvdag och efter lunch hade vi teambuildning på Boda Borg, vi va två lag som tävlade mot varandra (tjejerna mot killarna), vi va där fyra timmar men det kändes som en, snacka om att tiden sprang iväg. Mitt lag lyckades få 10 stämplar, killarna fick 9 så vi vann. Efteråt köpte vi pizza och åkte hem till mig där vi umgicks ytterligare några timmar. Linnéa och Moa hade blivit hämtade av mamma på förskolan och fick sova där, första gången Moa sov borta men det hade gått bra.
(null)
Idag är det fars dag men det passade bättre att fira pappa igår så han kom över med smörgåstårta och fika. 
(null)
Idag hade morfar bjudit över sina barn/barnbarn/barnbarnsbarn på middag så jag, mamma och småtjejerna va där strax innan klockan tre. Vi blev bjudna på en gryta och kladdkaka till efterrätt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Det va fullt hus med folk i blandade åldrar.
(null)

(null)
Linnéa är alltid duktig på att hålla lådan.
(null)

(null)
Vi hade några trevliga timmar tillsammans.
(null)

(null)
Avslutningsvis måste vi så klart även säga grattis på fars dag till tjejernas pappa, Niklas har varit i Finland och jobbat hela helgen så vi firade honom tidigare i veckan med presenter och teckningar. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0