Maskerad

(null)
Idag hade barnen maskerad på förskolan och båda fick vara pumpa. Jag hade köpt Moas dräkt först och då ville Linnéa så klart också vara pumpa så hon och Niklas letade upp en outfit på nätet.
(null)

(null)
Två söta små tjejer. När vi kom till förskolan kände först inte fröknarna igen Linnéa så det va lite roligt. Linnéa hade fortfarande allt på sig när jag hämtade upp dem i eftermiddag.

Helgen

Då va den här helgen snart slut, de går alldeles för fort.
(null)

(null)
Efter jobbet i fredags fick vi besök av mamma och Jennifer med familj, vi åt kvällsmat ihop barnen hann busa och leka några timmar ihop. 

Lördagen försvann i ett nafs, jag behövde åka till Ica så drog med mig mamma, Ica maxi fyllde 25 år så de bjöd på tårta och hade fiskdamm för barnen. På eftermiddagen åkte vi över till mamma där vi blev bjudna på kvällsmat.

(null)
Igår köpte jag en pumpa så imorse fixade jag och Linnéa till den, hade hittat en mall som vi gick efter, katten skulle även kunna ha öron men hoppade över det.
(null)
Under dagen har vi varit över hos mamma ihop med jennifers familj, det har blivit fika och lek. Jag och Linnéa åkte iväg på hennes dans vid fyra men sen hanns det med ytterligare lite lek innan det va dags att åka hem för kvällen.
(null)
Två riktigt busiga tjejer som aldrig tar en lugn stund 😂

Lotta

(null)
Idag va vi hembjudna till moster lotta på födelsedagslunch samt fika. Eftersom Moa sov middag blev vi lite sena men de hade inte hunnit börja äta så det blev rätt bra tajmat ändå.
(null)

(null)
Linnéa hade prinsessklänning dagen till ära. Vi fick ett par trevliga timmar tillsammans innan vi fick bryta upp och åka till linneas dans. 
RSS 2.0