Lördag

(null)
Vi va uppe tidigt imorse, jag hade pratat med Jennifer igår om att komma förbi och hälsa på lilla luna och Linnéa va så förväntansfull och ville köpa en present till jolenes bebis så halv tio åkte jag och tjejerna till Ica för att köpa några presenter, jag hade egentligen tänkt att vi skulle åkt till leksaksaffären men eftersom de håller på att byta lokaler hade de stängt. Linnéa fick välja helt fritt så till luna blev det en diddi-snuttis och till jolene tog hon en förpackning med leklera med lite tillbehör.
(null)

(null)

(null)
Vi åkte över till Jennifer efter att Moa hade sovit middag, mamma och pappa hängde också på eftersom de hade varit över till oss för att hjälpa till att starta upp Niklas bil. Båda tjejerna va så nyfikna på lilla luna, även Moa ville fram och klappa lite försiktigt.
(null)
Det såg nästan ut som att Luna tyckte det va lika spännande med småkusinerna även fast hon nog inte förstod så mycket av de.
(null)
Jolene hade sovit hos farmor inatt så när hon kom hem blev det en hel del lek för de tre stora tjejerna, både inne och ute.
(null)

(null)
Det gjordes sandkakor i stora lass, gungades och sprang runt och busade. Vi va nog över nästan ett par timmar. 
(null)
Jag drog med mig mamma och pappa tillbaka hem, eftersom bilen inte hade startat tidigare satte vi den på laddning när vi va borta och nu gick de mycket bättre. Vi pumpade i luft i däcken och testade att köra den några varv. Den gick bättre än jag hade räknat med men servon va helt borta så vi ska testa att fylla på lite olja, får se till att köra den några ggr för att få igång bromsar och liknande innan det blir en tripp till besiktningen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0