Söndag

(null)
Efter frukosten i morse ville linnea leka med lera men det slutade med att det va Moa som lerade, lilltjejen är faktiskt väldigt duktig på att kavla och trycka figurer men sen så vet jag att hon leker mycket med det på förskolan också.
(null)
När det va dags för linneas dans tog vi cykeln dit, det blåste en del men annars va det skönt väder.
(null)
När Linnéa va inne på sin lektion gick jag och Moa över till lekparken.
(null)
(null)
Vi hittad en gammal spade som Moa hade hur kul som helst med. Linnéa hade haft jättekul på dansen under tiden.

Lördag

(null)
Nu börjar det verkligen bli höst så dynorna till soffan på framsidan fick åka in, barnen passade på att leka koja med dem innan de åkte ner i källaren. 
(null)
Strax efter tio mötte vi upp Jennifer och jolene vid österledskyrkan där det va barnloppis, vi har varit där de senaste åren och man hittar alltid nåt vilket är fördelen när det bara är barngrejer.
(null)

(null)
Vi passade på att leka lite i lekparken när vi va klara.
(null)
Nu väntar och längtar vi efter lilla bebisen, bara några få dagar kvar till bf.
(null)

(null)

(null)
Kusinerna gungade i stora gungan tillsammans.
(null)

(null)
När vi hade kommit hem och ätit lunch gick vi ut och plockade ihop alla leksaker i lekstugan, tjejerna leker inte där nu så grejerna får åka in fram till våren. Jag passade även på att plocka ihop utemöblerna på trädäcket, de gånger det blåst en del ligger de över hela gräsmattan så nu hamnade de vid garaget istället.
(null)
Jag tog även och rensade ut några bra rabarber (resten åkte i komposten) som jag skar i bitar och sen frös in, nu kan vi göra rabarberpaj även i vinter.
(null)
När Moa sovit middag så åkte vi en sväng till Ica för att köpa lördagsgodis och blöjor. Linnéa såg sin gympafröken som visst jobbade på Ica och Linnéa kunde inte förstå hur hon kunde jobba där med, man kunde ju bara ha ett jobb 😂 resten av eftermiddag och kväll har varit lugn, mamma tittade in en sväng och lekte med barnen.

Lördag

(null)
Den här lilla Busan har varit hemma från förskolan nästan hela veckan, de ringde i tisdags och misstänkte att Moa hade fått vattkoppor vilket också stämde. Hon är en liten prickikorvbebis men tycker ändå att det varit ganska lugnt med kliande. Hon har inte så många prickar i ansiktet som tur är utan mest på ben och armar och de kan man täcka med kläder. Linnéa har inte fått några koppor än, vi va lite fundersamma om hon hade det för några år sedan men hon hade bara fem-sex prickar så vi är osäkra, lär väl märkas om hon blir sjuk lagom till att Moa är frisk.
(null)
Igår kom mamma, Susanne och sten-Åke hem från USA, man har kunnat följa deras semester via snap och S blogg så man har ju vetat lite vad de gjort men nu fick man en grundligare uppdatering när mamma kom över en stund och hälsade på. Det låter som att de har haft en riktigt skön semester. Bara Moa blir lite större vill jag också åka över igen.
(null)

(null)
Mamma hade med sig en massa presenter till barnen och även en hel del arvegods till Moa (och självklart jolene och bebis också). 
(null)
Denna mysiga klänning satta Linnéa på sig direkt.
(null)
Här är alla kläder som Moa fick ärva, hur mycket fint som helst i otroligt bra skick för att ha kunnat använts av flera barn.
(null)
Annars har dagen varit väldigt lugn, barnen har lekt och busat, Moa hänger efter Linnéa och vill gärna kolla på vad hon gör, vet inte hur många ggr i veckan som man hör Linnéa säga "mamma kom och hämta Moa och stäng dörren" när Moa är i linneas rum och röjer 😂
RSS 2.0