Lördag

(null)
Den här lilla Busan har varit hemma från förskolan nästan hela veckan, de ringde i tisdags och misstänkte att Moa hade fått vattkoppor vilket också stämde. Hon är en liten prickikorvbebis men tycker ändå att det varit ganska lugnt med kliande. Hon har inte så många prickar i ansiktet som tur är utan mest på ben och armar och de kan man täcka med kläder. Linnéa har inte fått några koppor än, vi va lite fundersamma om hon hade det för några år sedan men hon hade bara fem-sex prickar så vi är osäkra, lär väl märkas om hon blir sjuk lagom till att Moa är frisk.
(null)
Igår kom mamma, Susanne och sten-Åke hem från USA, man har kunnat följa deras semester via snap och S blogg så man har ju vetat lite vad de gjort men nu fick man en grundligare uppdatering när mamma kom över en stund och hälsade på. Det låter som att de har haft en riktigt skön semester. Bara Moa blir lite större vill jag också åka över igen.
(null)

(null)
Mamma hade med sig en massa presenter till barnen och även en hel del arvegods till Moa (och självklart jolene och bebis också). 
(null)
Denna mysiga klänning satta Linnéa på sig direkt.
(null)
Här är alla kläder som Moa fick ärva, hur mycket fint som helst i otroligt bra skick för att ha kunnat använts av flera barn.
(null)
Annars har dagen varit väldigt lugn, barnen har lekt och busat, Moa hänger efter Linnéa och vill gärna kolla på vad hon gör, vet inte hur många ggr i veckan som man hör Linnéa säga "mamma kom och hämta Moa och stäng dörren" när Moa är i linneas rum och röjer 😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0