Lördag

(null)
Nu börjar det verkligen bli höst så dynorna till soffan på framsidan fick åka in, barnen passade på att leka koja med dem innan de åkte ner i källaren. 
(null)
Strax efter tio mötte vi upp Jennifer och jolene vid österledskyrkan där det va barnloppis, vi har varit där de senaste åren och man hittar alltid nåt vilket är fördelen när det bara är barngrejer.
(null)

(null)
Vi passade på att leka lite i lekparken när vi va klara.
(null)
Nu väntar och längtar vi efter lilla bebisen, bara några få dagar kvar till bf.
(null)

(null)

(null)
Kusinerna gungade i stora gungan tillsammans.
(null)

(null)
När vi hade kommit hem och ätit lunch gick vi ut och plockade ihop alla leksaker i lekstugan, tjejerna leker inte där nu så grejerna får åka in fram till våren. Jag passade även på att plocka ihop utemöblerna på trädäcket, de gånger det blåst en del ligger de över hela gräsmattan så nu hamnade de vid garaget istället.
(null)
Jag tog även och rensade ut några bra rabarber (resten åkte i komposten) som jag skar i bitar och sen frös in, nu kan vi göra rabarberpaj även i vinter.
(null)
När Moa sovit middag så åkte vi en sväng till Ica för att köpa lördagsgodis och blöjor. Linnéa såg sin gympafröken som visst jobbade på Ica och Linnéa kunde inte förstå hur hon kunde jobba där med, man kunde ju bara ha ett jobb 😂 resten av eftermiddag och kväll har varit lugn, mamma tittade in en sväng och lekte med barnen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0